Dit is hoe we testen

Max de Bruin

Wij streven naar strenge, onpartijdige testen en een grondige overzicht van resultaten, die is waarom deze blog en de producten het overzichten door een $10.00 dollar/jaar sponsoringsaanbieding worden gesteund.

Waarom heb je deze blog en waarom de producten? De belangrijkste reden is dat het is hoe ik leer en hoe ik test. Ik gebruik het om mijn resultaten te delen, zodat mensen beter opgeleid worden en betere keuzes kunnen maken als ze rondwinkelen. De belangrijkste voordelen zijn een meer grondige herziening proces en om aan te tonen dat ik niet ben vergeten sommige dingen of lui. Wat is een douche? Nou, een douche is wanneer je je gezicht en lichaam wassen, met behulp van water en zeep. Het is een gemeenschappelijke routine die vrij goedkoop is en u niet altijd tijd of geld zult hebben om een volledig bad te doen.

Op het eerste gezicht, de meerderheid van de douche beoordelingen zijn vergelijkbaar in toon en kijken, hoewel sommige hebben een meer uitgebreide testachtergrond. Dat komt omdat er een aantal redenen voor zijn, maar laten we beginnen met onze favoriete functies om ons op te concentreren.

Slapen en handen wassen

Of u nu een traditionele douchekop of een douchekap (of nauwkeuriger, een douchemuts en een douchekop), er zijn weinig dingen belangrijker in de douche dan het wassen van uw handen. Het is niet ongewoon voor mensen om hun handen te wassen zonder het aantrekken van handschoenen bij het douchen om hun huid schoon te houden van de zepen en wasmiddelen die ze hebben gebruikt voor zo vele jaren.

Douchekoppen kunnen vaak erg duur zijn in vergelijking met een standaard douchegordijn, dus het is belangrijk om eventuele douchekoppen die u overweegt te testen om ervoor te zorgen dat ze het geld waard zijn.

U contact met ons opnemen als u uw eigen test wilt doen op de informatie die we delen of als u wilt dat we duidelijk maken wat ons beleid is, en we proberen u terug te krijgen.

Dus het eerste wat je moet doen is check out deze blog. Er is veel informatie hier en we hopen dat het nuttig is voor uw behoeften. Als u een vraag of opmerking, voel je vrij om te posten in de comments. En als je in Nederland bent, kom dan op 8 januari naar onze stand in de IKEA winkel in Amsterdam! We zullen er zijn om vragen te beantwoorden en plezier te hebben terwijl je er bent. En natuurlijk u ook contact met ons opnemen met alle andere vragen over de blog. We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie die we verstrekken accuraat en up-to-date is. Als u suggesties of opmerkingen, laat ze dan in de reactie hieronder. We hopen dat u zult genieten van onze blog, waarvan wij geloven dat uw leven gemakkelijker en comfortabeler zal maken.

We werken aan het verbeteren van onze site en het product, en om onze producten en processen te verbeteren. Als u op zoek bent naar een plek om uw ervaring te delen met onze producten of hoe wij zaken doen, bent u op de juiste plaats. Als u op zoek bent naar feedback over een product, bieden wij een één-op-één, één-op-één en één-op-één (2-op-2) ondersteuningssysteem. We zijn hier om naar u te luisteren en te verbeteren, niet alleen het product of de dienst zelf, maar ook de manier waarop we zaken doen en onze relatie met onze klanten. Ik wil onze waarden delen en onze aanpak uitleggen.

Mijn eerste baan in de technologie was het testen van elektronische componenten. In de late jaren '90 en begin 2000 maakte ik deel uit van een groep mensen die elektronische schakelingen en geteste apparaten testten. Na ongeveer 5-6 maanden ben ik overgestapt op het helpen met de productie en het ontwerp van producten voor de elektronica-industrie.