Hoe vaak was je je haar (vraag langharige) ?

Max de Bruin

"Elke ochtend en elke avond" en dan wanneer een lezer vraagt of dit de nachten omvat (ze willen kunnen baden in een hot tub of hot tub douche, of een warm bad), moet ik uitleggen dat je altijd moet wassen in een warme douche of bad en niet alleen elke ochtend. Het klinkt grappig en ik weet het, ik weet het, maar ik wil mijn tijd niet verspillen als je tijd hebt om veel te wassen. Dit is vrij opmerkelijk, in vergelijking met Houten Bezem

Ik dacht dat dit zou een leuke blog te doen en ik besloot om samen een post om een beetje een geschiedenis op de hot tub, of bad, of douche. Bekijk het rapport Niet Plakkend Douchegordijn experience report. Mijn man en ik hebben al een paar douches per week voor jaren, maar ik begon te krijgen echt ziek en dus stopten we douchen. Bekijk het rapport Stoomreiniger Action 12 In 1 experience report. Toen op een dag, toen we 's nachts aan de bar waren, werd ik echt ziek, dus deed ik mijn haar in een plastic zak en waste ik in een hot tub. Ik deed dit voor ongeveer tien seconden en toen ik terug naar de bar kwam, wilde ik niet te baden in dat weer. Dus ik heb een paar keer gewassen, wat ik veel deed. Op een avond was ik verkouden en mijn man ging wat ijs halen. Hij zei dat het koud was. Ik stapte uit het bad en haalde mijn telefoon eruit en sms'te hem dat ik ziek was en hij maakte zich zorgen. Dus hij zei, ik weet niet wat er mis is, wil je wat ijs gaan kopen of wil je dat ik wat ijs voor je ga halen? En ik zei dat ik geen honger heb en ik wil mijn ijs halen. Wanneer moet je stijl je haar na het nemen van een douche? Dus hij gaf me een pak ijs en een koude fles en toen ging hij weg. En ik had zoiets van, het spijt me dat en ik zei dat ik iets warmer zou krijgen, dus vroeg ik mijn man of hij me kon helpen om iets te krijgen dat warmer was.