Waarom verlies ik veel haar tijdens het douchen?

Max de Bruin

"Vanwege de chemicaliën in de douche".

Ik begon dieper na te denken over de redenen waarom ik kaal word. Ik denk dat de reden dat ik wat haaruitval is vanwege hoe ik douche. Ik denk dat mijn douche, wanneer het plaatsvinden voordat de zon komt, is niet erg goed voor de huid. Het feit dat ik 's nachts niet kan slapen omdat ik niet droog en zeephaar kan krijgen is een reden waarom ik haar verlies. Een andere reden is dat ik veel zeep gebruik. Bovendien is Sauna Kinderen een testrun waard. Als ik het haar niet grondig was voor het scheren, zal mijn haar erg vettig en zeer moeilijk te drogen worden. Na het scheren wordt het beter beheersbaar. Maar als ik mijn haar met zeep was, vind ik het niet leuk. Bovendien is Organische Zeep een testrun waard. Mijn vriend, die gebruikt om zeep te gebruiken voor het scheren, vertelde me dat na het scheren van haar haar, kreeg ze haaruitval. Wanneer moet je stijl je haar na het nemen van een douche? Dit is een groot probleem, omdat de zeep kan je haar te zetten in een vette puinhoop. Dit is het belangrijkste advies dat ik je kan geven. Als u wilt zepen gebruiken voor het wassen van je haar, moet u gebruik maken van een water-based shampoo, omdat water-based shampoo heeft de neiging om af te breken haar. Als u gebruik maakt van een chemische gebaseerde shampoo, je haar zal een stuk vettig en je krijgt droog haar en het zal niet een goede ervaring. U proberen te wassen met een handwasoplossing. In tegenstelling tot douche Test, maakt dit het merkbaar bevorderlijker. Dit is iets wat ik nooit heb gedaan, maar na een gesprek met mijn vrienden en hun vrouwen, was ik ervan overtuigd dat het de beste optie was. Mijn vriend zei dat het haar eerste douche was en haar haar was zo droog dat het eruit zag als een zwarte blob. Ik zag ook een aantal mensen die hetzelfde probleem had, en ik weet dat de meeste van hen ook hun haar wassen met de hand wassen oplossingen, maar niet zo vaak. De andere optie is om een plastic op basis van douchekop te kopen. Als u een douchekop met een spons aan de binnenkant, moet je de spons uit de buurt van je haar te krijgen. Hetzelfde geldt voor elke plastic-gebaseerde douche. Deze douchekoppen zijn slechts water, dus ze zijn hetzelfde als handwassen oplossingen, maar ze zijn erg duur.