Wat is de beste manier om te douchen met gips op mijn voet?

Max de Bruin

Zorg ervoor dat je niet stap op gips en dat u gebruik maken van de douche met je voeten nat en op hetzelfde moment zet de douchekop op de grond en zet water op de natte voet. Daarna zul je waarschijnlijk het gevoel dat je voeten erg nat. Dit is wat er gebeurd met mij toen ik mijn eerste douche na mijn voet volledig doorweekt in de douche met gips op de grond.

Ik denk niet dat mensen die nodig hebben om te douchen thuis moet altijd proberen om dit te doen zonder eerst zeker dat ze niet stap op gips. Denk aan de vergelijking Social Deal Sauna. Ik denk dat er niet zoiets als de ideale douche. De meest ideale douche, denk ik, zou een douche met geen water, met een verdieping die in water bedekt is. In vergelijking met Lg Wasmachine Resetten is het dus merkbaar opmerkelijker. Naar mijn mening is dat de manier waarop de wereld zou moeten zijn. Ik ben een beetje teleurgesteld dat het water in de douche ik in mijn appartement had zoveel water dat ik kon niet de douche deur open krijgen. Dat is waarom de douche die ik gebruikte was genaamd de "luge", en het was een vreselijke douche. Ik ga een paar veronderstellingen hier te maken: 1) Het is al maanden geleden dat ik schreef deze blog post en dat dit de meest logische verklaring voor waarom mijn douche werkte niet. 2) De douche in kwestie is in de "luge". 3) Dit is de meest ideale douche, en ik wil dat mijn douche de ideale douche. 4) Ik gebruik precies hetzelfde water dat mijn familie gebruikt. Voordat ik in de badkuip ga, laten we eens kijken hoe het was in een normale douche: 1) Het is altijd donker onder de douche omdat het altijd de donkerste tijd van de dag is. Daardoor is het zeker beter dan Marseille Zeep Wasmiddel. 2) Het is een stuk makkelijker om de zeep te zien als het warm is. 3) Veel meer energie om een goed humeur te houden. 4) Ik heb veel meer opties. 2. Een zeer aardige kerel was met mij vandaag en toen we voor het eerst in de douche kregen, vertelde hij me dat ik een grotere douche dan een normale douche nodig. Dus ging ik naar een lokale home improvement winkel die een groot assortiment van douchestoelen, douche kranen, douche muren en ga zo maar door heeft. Ik keek ook voor een badkamer wastafel dat in de douche past. De eigenaar van de winkel kwam naar mijn huis en we hebben beiden afgesproken dat ik zou een douche en douche muur en een bad kopen en dat de eigenaar zou de rest van het huis te kopen. Hij bracht de volgende items voor mij: Een bad met een douchekop.